fredag 8 april 2011

Måste försöka....

Att hitta en balans i mitt liv! Jag har varit så fruktansvärt trött och grinig dom senaste månaderna. Lovade Tindra att allt skulle bli bättre när bebisen kommit, jo säkert att det blev det!!!!! Det har snarare blivit mycket sämre. Det är en stor omställning för alla i familjen med ett nytt tillskott. Men som sagt, jag behöver få vila ut, hämta nya krafter så att jag orkar leva! (menade självklart inte att jag ska ta livet av mig). Förut var det ingen match att inte sova så många timmar, men nu med sjuka barn och avundsjuka barn å så klart trottsiga barn så blir det en helt annan sak! Jag känner mig konstant på dåligt humör och det leder till kort stubin och dåligt tålamod.
I går hamnade jag i en dust med min underbara Tindra. Sa till mig själv att nu får det vara nog. Dax att försöka blunda för alla små saker man retar upp sig på. Det är bara sååååå jobbigt att hela tiden gå med dåligt samvete för att man inte brydde sig då och skällde alldeles i onödan där! Klart att jag måste säga ifrån på skarpen om dom beter sig helt galet, men inte för allt!
I dag vaknade jag halv nio av att Rasmus var rädd för fåglarma utan för (han e rädd för allt). Hade matat Oskar vid sex, klev upp och bytte blöja gav välling å drack min frukost! (insåg nu att det låter som att jag skulle vara alkoholist) HERBALIFE is the shit!!!! Tindra kom upp vid halv tio och Oskar vaknade vid tio. En helt perfekt morgon! Känner att det här kommer att fortsätta bli en bra dag. Tilda kom hit med Fabbelito, vi var ute. Skönt att våren kommit. Jag känner mig faktist som en bättre mamma nu när vi e ute och leker förmiddagarna eller efter dagis!
Ett stort ogillande var jag dock med om i dag...... En humla jagade mig! EN HUMLA!!!!!! Redan, attans som Rasmus säger. Jag vill ha värmen men inte alla äkliga småkryp som kommer med den....

Inga kommentarer: