lördag 1 mars 2014

9år

Grattis på födelsedagen min lilla älskling ♡
I dag blir Tindra 9år! Vart 17 har tiden tagit vägen? Det som gör mig besviken är att hennes storasyster inte ens behagade att ringa för att säga grattis!  Så jävla dålig stil. Att hon ringde når pojkarna fyllde år va ju enbart för att det stog på fb att dom fyllde. Hon har gjort sina små syskon så besvikna , på hela förra året så var hon å hälsade på dom 4 gånger!  4 gånger,  hallå liksom.  Hon har inte ringt för att höra hur dom mår. Hon var på fullaste allvar inte ens behagat hämta sina julklappar/ födelsedagspresenter. Det är mars nu. Så barnen bestämde sig för att hämta hem det dom köpt åt henne för dom känner inte för att ge henne det längre. Och jag förstår dom. Tindra är väl den som är mest besviken över att hon valt att inte ha någon relation med dom längre. Hon e så stor så hon förstår ju att hennes syster väljer bort dom.
Nåja nog om det!
Hon blev super glad över biljetterna.  Så i sommar får hon se one direction. ...♡♡♡
Är hundvakt åt Maritza å ayla i natt. Carro skulle ut å fira sin 20 års dag i kväll. Å det första som händer när carro åkt är att en hund protesterar genom att bajsa på golvet å den andra kissar på mattan i hallen!!! Gah.... vad gör man!!!! Nu ligger dom fint å stilla å vilar. Barnen leker knnan det e dax att sova. Tar en sista sväng med hundarna innan jag lägger mig.
Det där med jobbet blev inte riktigt som jag tänkt mig!  Dagis öppnar lite tokig tid så det lutar åt att jag får ta en tjänst på 50% istället. Sen får jag väl se till att jobba extra utav helvete!  Det går ju alltid att öka på % senare. Ska prata med nya chefen på måndag då jag går brevid första dagen!!  Det löser sig till det bästa på något sätt.