söndag 4 maj 2014

Kalas å byggare bob

Rasmus var jätte nöjd i sina nya fina Liverpool fotbolls kläder och oskar fick träffa byggare bob.  En bra helg för de små. Men nu måste jag sova för jag e sjukt gosis sugen.

Smärta e skönt...

Tydligen tycker jag att det är det. På tre dagar har jag gjort två tatueringar.  Den sists i dag. Blev på min vad å motivet?  Min vörsta mardröm TAMARA!!!! Men den bkev sjukt bra . Hon har förstört mitt liv den karaktären å då ska hon oxå sitta på min kropp.
Hämtade hem dottern i dag. Alla barnen va så glada för att tro det eller ej.  Men deras storasyster fick för sig att komma dit å vara HELA helgen.  Undras om hon blev hotad av någon för att åka dit!  Ska prata med bosse om vi nån helg snart ska ta bilen å åka till karlskoga så vi kan få fika med henne på hennes hemmaplan.  Barnen kanske skulle vilja se hur hon bor. Det märks. Men i år ska jag ta med Tindra till Grönland eller något liknande. Bara hon å jag. Dom andra får vi ta när dom blir äldre. Men även det måste jag diskutera med bosse. Nu ska jag sova så jag packar rätt saker till sthlm på tisdag.