onsdag 25 maj 2011

Vad händer nu?


Då har vi varit på dagis, Jag sa vad jag ville ha sagt och Bosse stog för den mer arga tonen. Det är verkligen inte okej att barn på stor avd hotar min son som då bara är två år. Två pojkar har stått å sagt till Tindra att dom ska döda Rasmus. Dom slog honom i huvudet, ryckte honom i örat och höll för mun å näsa på honom. Jag bara undrar vad för slags liv dom lever hemma eftersom att dom tycker det är ok att göra så mot andra barn, mindre barn! Jag blir så jävla arg. Dom skulle även ha "stängt in" honom i ett par buskar. Jävla piss ungar. En av pojkarna vet jag är med i samtal många gånger som det händer något. Kanske är dax att göra något åt dom barnen som inte vet hur man beter sig eller hur man talar till andra???!!!!
Nu blir ju lilla gubben aldeless ensam kvar på dagis, Tindra gör sin sista dag i morgon. Men jag lovar och svär. Kommer jag å hämtar Rasmus en gång till och han säger att någon gjort något liknande igen. Då tar jag bort honom från dagis snabbare än blixten. Tills dom andra barnen är borta. För så här får det inte vara länge. Det har varit problem där länge, men som sagt nu är mina barn inblandade å då blir jag jävligt arg!!!

Jobbigt samtal

Ska till dagis nu, Bosse möter upp mig där . Vi ska prata med personalen . Kommer att bli en jobbig stund. Men nu får det vara nog. Skriver mer om det sen.