lördag 13 oktober 2012

Frestelse

Det e lördag å jag vill bara skrika rakt ut. Godis överallt! Jag blir galen, så här illa har det nog aldrig varit med söt suget. Kanske för att vi inte haft något hemma sen jag började med pulvret. Men det här är vidrigt! Har haft en jävla skit dag rent ut sagt, men det e vänder som e meningen med det hela att man ska få ett annat tänk, att man ska bryta det där mönstret och beteendet till mat och godis!! Jag vet att det kommer bli lättare, bli bra i slutänden . Det är bara är så jävla jobbigt nu. Ska snart dricka en shake sen glo på tv innan sängen.

Ledsen Tindra

Det var en kall dag i går, ingen höjdare att stå en timme i stallet å titta när ungarna red! Tindra lyckades ramla av hästen när dom galopperade , men hon var snabbt uppe igen! Tyvärr så blev hon klämd mellan boxen å hästen när det va dax att gå in med hästen så hon fick jätte ont i armen. Oj så hon grät! Frusen å ont då e det inte lätt att vara liten. Hade med oss klara hem, hon skulle sova här, men hon började längta efter sin mamma så hennes pappa kom å hämtade henne sent! Då blev Tindra så ledsen att det nästan inte gick att trösta henne, jag sov inne hos henne i natt. Men det e som det e, man kan inte rå för att man vill hem till mamma när man ska sova borta, å till slut så fick jag henne att förstå.
Hon är lite öm i kroppen i dag. Men det är sånt som händer, så länge hon inte bryter sig under ett rid pass så är det ok!