onsdag 4 januari 2012

Tjohoooooo

Vi ska äntligen få flytta till ett hus! Jag är så glad så det spritter i hela kroppen. Det kommer att bli lite kärvt ekonomiskt dom första två månaderna men det måste gå. Dubbel hyra är något jag bara måste acceptera, annars får vi strunta i huset. Och det gör jag INTE!!!!!!! Tror detta blir bra för oss, äntligen få slippa Brickebacken. Har sagt sen Tindra föddes att innan hon börjar första klass så ska vi flytta härifrån, å nu plöttsligt händer det. Jag är så underbart glad så jag tror inte att jag kommer kunna sova i natt. Kommer ligga å planera och räkna, räkna och planera.... kan fortsätta i timmar. Jag blir ju som sagt en aningen manisk i perioder och nu när jag inte riktigt vet hur det kommer att bli med pengar så kommer jag räkna tills hjärnan blöder på mig. Men det löser sig, det brukar alltid göra det på något sätt...

Hoppas.

Sitter på hel spänn nu, i kväll efter kl 18 så kommer en person att ringa mig för att tala om utifall vi får hyra huset vi varit å tittat på. Jag vill verkligen bo där, fyra rum ett stort förråd och garage. Egen trädgård. Nära till marieberg och hästar runt hörnet. Det kan inte bli bättre. Ok köket är mindre än här, men vad fan gör det , vi talar om att komma bort från Brickebacken att få hyra ett eget hus. Har haft bra telefonkontakt med hon som äger huset (ok jag erkänner att jag nästan stalkat henne) och jag är nästan 100% säker på att det blir vi. Om inte, ja då får vi fortsätta leta. Det kommer att bli jobbigt med dubbel hyror men på något sätt ska det funka. Samt att jag måste köra barnen till lekis och dagis tills dom får plats där. Men det är det så värt!! JAG DÖR AV NERVOSITET! Kan inte klockan bara gå liiiiiiite fortare, vill ha svar nu, nu, nu!!!!!
Har börjat jobba igen, känns lite i handen men nu måste jag jobba arslet av mig om vi ska flytta (ja, jag har redan flyttat in mentalt). Nej nu ska jag packa lite saker till Tindra som ska sova hos mormor i natt. Sen ska jag självklart sitta å stirra på klockan å hoppas på att tiden går lite fortare!

Ja just, jag har försökt mig på att börja sy en tilda docka/ängel. Vi får väl se om jag vågar lägga ut en bild på den när den är klar ; )