tisdag 19 januari 2010

HEHEHEHEEEEEEEEEEEEEEEEEEöööööööööö


I dag har Rasmus varit på sin 1 års kontroll, han fick ingen vaccination för han har lite feber, men vi ska dit nästa onsdag igen för att träffa specialist läkaren. Måste förmodligen få annan medicin för astman eller vad han nu har!!!! Helt sjukt att vi får en diagnos som består av frågetecken och kansken hela tiden!
Pratade med Tindra i dag om att hon snart fyller år. Helt sjukt att hon redan blir 5 år, fattar inte vart tiden tar vägen?! Iallefall så frågade jag henne vad hon önskar sig mest av allt i hela världen i födelsedags present!! Då jag räknade med svaret EN NY CYKEL (hon har tom tittat ut den hon vill ha)så blev jag föga förvånad och började gap skratta när hon efter en stunds tänkande säger: EEEEEEEMMMMMMMMMM EN BLÅ KLÄDNYPA!!!!!!!!!!!!
VA? det e något allvarligt fel på denna lilla tjej! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, så jag ska faktist handla henne en blå klädnypa tills hon fyller. Sötare svar får man väl leta efter. Hon må vara bråkig, stökig, gapig och fruuuuuuuuuuuuuktansvärt envis. Men jag älskar henne så det gör ont. Och har jag varit arg på henne och hon kommer och säger en sån där tokig sak så kan jag inte vara arg längre. Hon satt på toan förut och tittade på en balsamspray flaska, rätt va det är så säger hon bara: Mamma, varför kan inte den här börja brinna?
Vad svarar man på det då?
Tokunge säger jag bara!!!
Kalasen för Rasmus är över ,TACK Å LOV!!!!! Orkar fan inte se en tårtbit /bulle till förrens det e dax för Tindras kalas. Har super ångest nu för att inskolningen snart e över. Jag har ju lovat mig själv att börja träna då!!! SNYFT!!!!!! Fast å andra sidan så behövs det ju, fick böta på vägningen denna gång!!!! Hade lyckats gå upp 2 kilo. Det är starkt jobbat, andra går ner 1 kilo i veckan. Jag jobbar tydligen tvärtemot å går upp 1 kilo i veckan!!! Lyckat, eller hur!!!!!!!!