tisdag 8 juli 2014

Power meet å sommar

Power meet vart mer än lyckat. Trots en något annorlunda sne fylla som jag förträngt.  Aldrig mera sprit kan jag lova!!!! Men jag fick umgås med människor jag tycker om å det va på det stora hela bara bra.
I dag tog jag å marie med barnen till någon bäck med sittplatser å hade picknick.  Det var trevligt. I morgon åker vi nog å badar om vädret tillåter.  Rasmus sover hos hugo i natt å oskar däcka så fort han la huvudet på kudden.  Själv sitter jag här å svettas bort i värmen. Ska snart ringa Bosse . Sen blir det sängen. Om det går att sova i den här jävla hettan.
Har i dag bokat mig ett hotellrum i stockholm den 18/7. Även lyckats boka egna tågbiljetter.  Känner att kag vill åka iväg själv å bara skämma bort mig.  Handla för pengar jag inte har å bara vara. Är så less på allt skit som e i mitt liv så kag tycker jag e värd det. Bsra få vara ifred å skriva i min dagbok och skämma bort mig. Ta en öl någonstans på en uteservering . Jo det e jag värd. Sen att jag åker själv är för att kag vill vara själv.  Mia å jag ska oxå ta en tripp till sthlm innan sommaren e slut.