torsdag 10 januari 2013

Våg jävel!

Måste byta batterier på vågen!!! Vet att den visar rätt än så länge men batterierna håller inte länge till! Huvudsaken är ju att det går neråt!
Var ute å rökte nyss, ca fem meter ifrån mig så står det två rådjur. Tur att jag hann se dom så dom inte blev skrämda. Dom stig där å tittade på
Mig med stora ögon en bra stund innan dom smög iväg lite försiktigt. Jag har sett dom genom rutan på natten när jag haft svårt att sova, men aldrig på tomten:)
Nu ska jag sova lite så jag orkar med barn i morgon hela långa dagen!

Hopplöst!

Allt känns så himla hopplöst just nu! Behöver ett jobb, men allt jag söker får jag nej till! Jag har inte blivit bokad sen jag fick åka in till akuten. Fortsätter det så här så kommer vi behöva flytta snart, till en liten lägenhet som vi inte får plats i. Varför ska allt vara så krångligt för?
Ont har jag i vänster sida oxå, så fort jag äter eller dricker något så börjar det. Ibland även när jag andas. Som sagt, allt känns hopplöst just nu.
Inhandlade Rasmus presenter i dag, blev lite smått å gott.
Skulle äta popcorn å glo på scandal i går kväll. Hann inte äta mycket eller se programmet för den delen. Bosse kom å frågade mig i slutet om han skulle stänga av tv: n! Somnade som en stock! Är så trött hela tiden, ingen ork till något längre. Om jag finge så skulle jag sova jämt å hela tiden!!!!
Nu fax att göra klart barnen för kvällen( äntligen) dom har bråkat med varandra hela dan! Dom e verkligen fööööööör underbara <3