tisdag 26 mars 2013

Dålig morgon

Blev ingen bra morgon i dag! Känner mig ledsen, allt gick så himla bra! Sen sätter Rasmus tvär sidan till. Mitt morgon humör med det e ingen bra kombination. Det slutade med gap å skrik samt att vi båda grät för allt blev fel! Orkar verkligen inte må så här för att jag har dåligt samvete över att jag känner mig som världens sämsta mamma. Det börjar bli för ofta. Måste verkligen få hjälp med hur vi ska lösa saker här hemma snart!! Är bara så trött på att det alltid e någon av ungarna som ska försöka se hur långt dom kan puscha mig innan jag blir förbannad!! Önskar verkligen att vi bara en dag, en jävla dag kunde få vara utan gnöla, gnäll å någon som e arg. Det skulle vara värt så himla mycket. Å fet gäller inte bara barnen, även vi vuxna .
Blir nog till att klippa av mig håret snart. Lägger ut en bild på det. Har inte till 100% bestämt mig än men det lutar åt det!
Sa ju att när jag gått ner till 75 så skulle jag kapa håret. Å ja nu e jag nere på 75 kilo! Har gått sjukt fort.
Nu måste jag sova lite då jag ska jobba i natt. Ska bli kul med en ischias nerv i kläm! Nå ja jag åker dit så får vi se hur länge det går! Har bara två nätter sen e jag ledig nästan en hel vecka! Helt underbart:))))