måndag 27 maj 2013

Extra jobb natt!

Fick samtal från Helena i går vid 22 tiden. Dom saknade en person på jobbet, ville inte jag jobba lite???
Nääääää svarade jag som satt i soffan iklädd onepice ( stavning?) å moffade ostbågar ! Men så visade det sig att det var Marlene som jag skulle jobba med, då gjorde jag det. Å kanske lite för att jag fick kvall! Så utan vila på dagen så blev det jobba. 
Har fruktansvärt ont i mitt högra öga, en jävla svulst ( heter det inte då!!!) har bosatt sig där. Hoppas verkligen inte den blir större.
Fick lämna återbud till sex månaders kontrollen, pallar inte åka dit efter en natt på jobbet! Ska ju funka som mamma i eftermiddag oxå! 
Nu dax att sova lite!


Bröllopsdag!

I går hade vi 6 årig bröllopsdag! Inte för att vi firade den direk. Vi For till sköllersta å firade morsdag istället. Hade en ganskabrolig kväll hos syster under lördagen oxå. Hon firade sin födelsedag. Vi drack vin å gick ut på kvällen. Kan lova att det var ingen trevlig migrän huvudvärk jag hade under söndagen! Men man mår som man förtjänar har jag hört!
Grillade i kväll, sjukt gott var det. Nu e det sommar!!!! Ska på min 6 månaders kontroll i morgon! Måste höra vad jag ska göra med min mage. Hoppas att dom kan hjälpa mig, för det e allvarligt tröttsamt att behöva må så här.