torsdag 1 november 2012

Fuskat!

Ja det har jag! MEN med doktorns tillstånd!!!!! Jag var på inskrivning i dag! Dom bad mig sluta med modifasten å köra naturdieten eller nutrilett istället pga laktosen. Ska köra slut på det jag har sen börjar jag med det andra. Lite tråkigt nu när man blivit bortskämd med alla dessa goda smaker! Förklarade för läkaren att jag dör om jag inte fick äta
Något snart, jag har ju som sagt kört denna helvetes diet strikt i snart fyra veckor. Hon sa att om jag åt något gott nu en gång innan operationen så gjorde inte det något. Hon tyckte att jag verkade vara väldigt målmedveten å att jag hade gått ner så bra att jag fick lov att fuska om jag ville!! LYCKA!!!! Jag åkte direkt till evelinas å köpte en kycklingrulle med curry sås! Samt att jag unnade mig en liten jul must. Om jag njöt? Det kan ni ge er fan på att jag gjorde! Ska gå en extra promenad i morgon bitti när jag lämnat barnen på dagis, kanske för att döva den där lilla känslan av dåligt samvete?!
Men hon gav mig även ett annat tråkigt besked: min operation blev framflyttad till den 19 nov istället. Så nu blev det 18 dagar kvar istället för 11. Blev sjukt besviken men det e som det e!
Är så trött sånkag snart ser i kors, bäst att sova! Har massor att uträtta i morgon!