lördag 9 april 2011

Fuskat!
Ja sån e jag, en människa med dålig karaktär....
Nåja jag ska inte vara för hård mot mig själv. Jag har varit jätte duktig med det här, i dag var första godiset sen förra tosdagen och jag tog bara liiiiiiite. Fast dåligt samvete fick jag, det blev till att gå ut på gaveln och kratta samt rensa lite. Då kändes det genast bättre.

Våren är här, skulle ha varit ner till lilla syster i dag med barnen. Men Rasmus är så fruktansvärt dålig. Han har garanterat åkt på rs- viruset. Allt som gick att läsa om det stämmer in på honom. Trodde ett tag på kvällen att jag skulle få åka in akut med honom för han har så svårt med andningen. Min lilla gubbe, tycker verkligen så jävla synd om honom. Och så en liten bebis som oxå har nåt virus. Vem sa att det skulle vara lätt att ha små barn? Inte jag i alle fall. Bara Tindra och jag som inte åkt på något än, men det kommer väl förr eller senare.

Har faktist varit jätte duktig och skickat in jobb ansökningar i dag. Vill verkligen ha ett arbete nu. Något som bryter av den här vanliga gå hemma vardagen. Min kompis har fått jobb nu i alle fall, på ett av ställena jag sökt. Hoppas att dom hör av sig och ger mig ett oxå. Om så bara över sommaren. Då har ju Bosse semester oxå, passar utmärkt. Slippa ta pappa ledigt från jobbet och så.

Längtar efter att få träffa min mamma, det var så länge sen. När Tindra fyllde så mer än en månad. Ska få ett fint hörnskåp av henne, så nu måste jag göra mig av med bokhyllan. Undras om det finns någon där ute som vill ha den. Jätte fin är den men skåpet hägrar mer... Om jag inte ska ställa in den i Tindras rum. Det skulle kanske bli ganska bra. Vi får se sa den blinde till den döve.
Nu ska jag sova och drömma söta drömmar, hoppas ni gör det med.

Inga kommentarer: