lördag 1 maj 2010

Lägger av!


Ja nu har jag bestämt mig, JAG SKA SLUTA BANTA!!!!!!!!!! Låter kanske hel knasigt men så e det! Jag blir ju för fan psykiskt sjuk av det! Har funkat jätte bra med herbalife...... i början! Men sen någonstans så började jag små fuska lite och insåg i går att varför ska jag köpa produkter (som jag vet funkar) när jag inte kan säga mig själv att nu e det slut ätet med godis? Nä jag har fått min man att lova dyrt å heligt att han ska stötta å hjälpa mig så gott han kan när det kommer till de dagar jag verkligen vill ha sött!!! Hahahahaha men så dumt, det blir ju varje kväll då! Stackars krake som ska säga åt mig att inte äta något. Sen som sagt så ska jag nu ta mig i kragen å gå till gymmet två dagar i veckan. Jag ser på min lilla syster och blir jätte avis! Hon har sån karaktär så jag vet inte vad!!!! Duktig är vad hon är, har hon bestämt sig så har hon bestämt sig!!!!! Det här lär väl bli det ända beslut som jag lyckas genomföra kan jag tro!!!!

Har varit på kalas hos min syster i dag, hennes lilla kott blev 8 år i dag! Helt sjukt vad tiden går fort. Tänk att jag för åtta år den va med när den lilla skit ungen föddes. Gulle gris e vad han e!!! Grattis Leo på din åtta års dag! Jag älskar dig!!!

Körde i torsdags igen, fickparkerade för första gången i mitt liv! Det va ganska roligt , å jag körde inte på någon eller några. Alltid ett bra tecken ; )

Näääää dricka upp mitt vin nu å lägga sig å sova!!!!