tisdag 18 juni 2013

Måndag!!!

Då ni ska jag till kumlabostäder å skriva kontrakt på lägenheten! Är så glad. Det känns så skönt att veta att den blev min. Nu känns det som att allt börjar gå åt rätt håll på något sätt. 
Ungarna badar i vattenspridaren just nu. Så det kommer att bli livat i luckan om en liten stund när det e dax att ta in dom för kvällen. Men det problemet tar jag då. Jag å tindra la oss på studsmattan förut å solade lite, Gud så tråkigt det är att bara ligga där i värmen! Har aldrig gillat att bara sola, är man i sjön så är det ju lite annorlunda . Nä nu e det fax att ta tjuren vid hornen, dvs slå av vattnet och försöka få in de små barnen!

Kumlaby skola!

Var förut å tittade på tindras nya skola, träffade nya fröken. Hon verkar jätte trevlig. Tindra var med, blyg som vanligt. Allt e så fruktansvärt jävla tråkigt! Längtar tills lön, ska handla lite mer till lägenheten då. Betala rock At Sea kryssningen ska jag göra oxå! Får längta tills det bär av på den! Ska bli roligt. 
Grilla kött å kyckling ska vi göra i kväll! Funderar på om man måste ha folie runt kycklingen??! Nåja det märks hur den bli, kanske inte går att äta den! Snart iväg för att handla cigg innan jag måste hämta de små på dagis. 
Tog mina faste prover i dag. Nu är det bara att invänta sköterskan som ringer å talar om när jag ska upp å få mina första sprutor. Håhåjaja! Nääää nu e jag röksugen så baj baj ett tag.