måndag 26 augusti 2013

Segt!

Nu är det bara tre dagar kvar tills flytten går, seg väntan om man säger så. Fick lön i dag. Va ju himla roligt fram tills jag hade betalat alla räkningar. Inte mycket kvar sen, å då ska det handlas mat å tankas för set oxå. Men det va en märklig känsla att betala första hyran. Nu vet jag att jag ska bo där, själv!!! Har inte mått så bra sista dagarna. Har varit väldigt känslig och funderar väldigt mycket. Antar att verkligheten börjar komma ikapp mig nu dom sista dagarna som e kvar att bo här i huset som en familj. Klart att vi fortfarande är en familj , jag å barnen. Men jag menar familj som i mamma, pappa, barn! Tindra mår inte heller bra nu, hon skriver brev å sms till mig hela tiden om att hon inte vill flytta. Men det är som det är, bara att gilla läget liksom . 

Mamma 60 år!

Grattis älskade mamma på 60 års dagen! Var och firade henne i går, massor av släkt å vänner. God smörgåstårta och fikabröd.  Tyvärr e jag den enda i mitt hushåll med körkort så jag fick avstå alkoholen som det bjöds på. Men lika glad e jag för det i dag. 
Oskar har fått en fiende nr 1. Eggbert! Helt hysteriskt rädd är han för denna leksak. Hahahaha å ond som jag e kan jag inte låta bli att skrämma honom lite ibland. Ser helt sjukt ut när han springer iväg å skriker! Hahahaha.
Borde packa, men jag ids inte!!! Det e ju bara några få dagar kvar tills flytten går, å ändå har jag tappat lusten för att packa det sista. Inte mycket kvar nu men det skulle vara skönt att ha allt färdigt!!