söndag 25 maj 2014

Måndags morgon

Har i dag lämnat brödernabus på deras första dag på dagis. Oskar va lite klängig men på det stora hela gick det bra. Ledsen i hjärtat e jag i dag. Blev så arg å ledsen igår över så mycket onödigt tjaffs där jag får bli the bad girl utan att ha gjort något fel.  Jag bara känner att jag snart inte orkar bry mig.  Erbjöd att ställa upp,  MEN mina barn ska gå före det jag åtar mig. Första dagen på dagis kan vara jävligt jobbigt för dom små. Men då blir folk jag älskar arg på mig.  För vad??? För att jag låter min familj gå före andras åtaganden.  Åtaganden som borde ha planerats liiiiiiite bättre än det va. Nä jag tar inte på mig skulden för det tjaffset. Tycker inte jag gjort något fel så då e det upp till den/ dom som e sura på mig att höra av sig om dom vill mig något. Skiter i det. Tur jag har så fina vänner som jag kan prata med när jag mår dåligt. Ibland önskar jag att jag inte hade flyttat hit till kumla. Hade fan varit lika bra att ta en lgh i stan istället.  Även om det blivit brickebacken igen. Men nu e det försent. Bara att stå för sitt val av skithåla man flyttade till .

Morsdag

Just nu i dag så säger jag upp mig som mamma. Bläääääää för ungar som inte lyssnar å bara kan göra som man säger. Så frustrerad så jag inte vet vart jag ska ta vägen!!!  Vill bara ha dom i säng nu. Vid sju så kommer Marlene å provar kläder å fikar lite. Längtar efter henne.  Ska bli så roligt att få träffa henne.  Micke från jobbet messade idag. Frågade om jag va redo för resan! Hahaha klart jag e. Som jag sett framemot det.  Komma bort från allt här hemma å bara få vara jag. Full å glad.  Köpte nya underkläder så det passar med klänningen.  Får väl se hur det blir med kläder. Kanske ångrar mig i sista stund.  Brukar ju bli så me mig.  Har fått något konstigt utslag mellan brösten å e hysteriskt nervös för att det inte blir nån operation om det inte försvinner. Va fan gör jag då???!!! Kliar som fan. Tror jag bränt mig i solen så jag hoppas det försvinner innan det e dax. Nu ska jag strax äntligen få lägga barnen.  Blir tidigt ikväll för dom.
Fick min bilsterio som jag vill ha av Bosse. Tack ex man för den morsdags presenten. Blev super glad. Nu ska jag bara lyckas med att få någon som kopplar in den åt mig oxå.