onsdag 30 oktober 2013

Vila i frid!!!

I dag fick jag tråkiga nyheter. 
Jag hade en gång en bästa vän, vi va vänner i flera år. Skrattade ihop grät ihop, blev osams imellanåt , festade ihop! Vi va yngre då. En dag blev vi riktigt osams pga en kille! Min kille!!!! En lång historia som inte hör hit. Dom som känner mig vet vad det va som hände. Vi sa upp kontakten. Pratade inte med varandra på många år. 
Men för ca ett halvår sen så hörde hon av sig, vi pratade ut om allt som varit. Rensade luften. Vi umgicks inte direkt, men vi skrev på fb och ringde varandra. Sista gången jag hade kontakt ned henne va för ca två tre veckor sen. 
Samtalet i dag handlade om att hon igår dog!!!! Hon e borta för alltid. Är fruktansvärt ledsen och tänker på allt vi gjort tillsammans. För att inte tala om hur ledsen jag är för hennes lilla dotters skull! Hennes övriga familj. 
Du blev bara 33 år! Fyllde nyss år och så försvann du bara. Kan inte riktigt fatta att det e sant. Du kommer bli saknad av många. Jag ska tända ett ljus för dig i kväll när jag sätter mig i min ensamhet framför tvn. 
Inser när sånt här händer att livet är inget att ta för givet, det kan närsomhelst ta slut! Man ska njuta varje sekund man får med sina nära å kära för rätt va det e så finns dom inte kvar!!! 
Vila i frid nu min vän och hoppas att du har det bra där du är nu !!!!