onsdag 7 november 2012

Prinsessan!

Fattar inte mig på det här med feber å sjukdomar! Tindra låg hela förra helgen med feber å magsjuka, va hemma till onsdagen då jag tyckte att hon gott kunde gå till skolan. Tji fick jag. Nu ligger hon å sover som en stock, snarkar värre än en timmer huggare å har hög feber! Lilla gumman , tycker så synd om henne. Hon har ont i hela kroppen. Hon får sova tills hon vaknar. Skickade iväg Rasmus till dagis i dag iaf. Det va på gränsen med febern, men han ville så Järna träffa sina kompisar. Får väl se om han ligger jätte sjuk i helgen igen då!? Ska till Bvc med Oskar i dag iaf, måste kolla upp dom där utslagen han fått! Hoppas verkligen att det inte är svin koppor!
Vilstolen jag införskaffade åt honom var bra, han älskar den. Att kunna se ut när vi kör bil är för honom helt underbart! MEN!!!!! Vilket jävla krångel för att knäppa fast honom! Fattar inte riktigt hur det ska va, jag krånglar tills jag blir blå i ansiktet av ilska innan det där jävla knäppet sitter, å då det det ut som att jag satt det bakofram?! Men men han sitter ju fast å sitter säkert när vi åker så det får duga tills Mlin kan visa mig hur det igentligen ska va! Hallå intelligent liksom! Haha. Ska försöka köra ut det sista av jultidningarna i dag å så oriflame paketen!
Nu lite att fixa med innan det e dax att dricka frukost! Ha en fin dag alla:)

Mc donalds!

Min underbara son e ju för gullig! I morse så sa han till mig att han faktiskt ville ha choklad bullar! Jag förklarade att vi inte hade några sånna hemma, han tyckte då att vi skulle åka till Coop å handla det. Jag förklarade igen att vi inte har några pengar just nu, varpå han svarar att han kan handla det för sina pengar! Ja jo det kan du ju svarade jag. Men då kom han på att han ville äta på mc donalds. Sagt å gjort, han tog sin sparbössa å så körde jag honom till marieberg! Han fick sitt mc donalds, mätt å glad lekte vi lite vid likstället dom har där, sen åkte vi hem!
Jag stallde nig på gå bandet i dag. Började med fem min rask takt å sen halv joggning i tio min!!! Totalt färdig, frustandes som en brunstig tjur tog jag mig till köket å hävde i mig vatten!!! Snacka om att man e otränad. Men i morgon så tar vi tag i det igen. Jag menar nu har jag ju tjatat till mig att få låna det, då måste jag ju använda det!
Tror jag just nu lider av en fruktansvärd mens värk! Hujeda mig s ont det gör. Känner att jag börjar få hosta oxå, fan säger jag om det! Nu e det ju tolv dagar kvar tills operationen å jag får inte bli dålig nu!!!!!!
I morgon ska jag hämta ut oriflame paketet! Tjohooooo vad roligt. Då kan jag börja sälja på riktigt, med lite prover att visa! Längtar tills nästa katalog kommer! Ska verkligen anstränga mig för att sälja lite mer då! Nu sova å hoppas på att jag inte blir sämre! Sov gott .