fredag 8 januari 2010

Då var jag här igen...

Insåg helt plöttsligt att det har hunnit gå nästan två år sen jag påbörjade det här med bloggande! Oj så dålig jag varit på att uppdatera den ; )
Minnet är bra men kort. Försökte mig på att lägga till annonser på sidan men jag är ju inte direkt teknisk så vi får väl se om det funkar! Annars får jag väl ta hjälp av min söta syster som oxå nu börjat blogga. Det kanske inte är min grej det här. Man ska ju ha tid för att sätta sig ner och skriva, det har jag på kvällar, men då är jag så slut i både kropp och huvud att jag oftast bara kollar min mail och face book lite snabbt innan jag försöker få någon timmas sömn innan lilleman vaknar av hostan. Det är inte bara bara att ha sjuka barn hela tiden!
Undrar ibland vad jag gjort för att förtjäna detta! Älskar mina barn över allt annat, men när då den första börjar bli stor och någurlunda frisk så börjar den lilla. Han var ju tre månader när vi började åka till akuten pga andningssvårigheter och krupp hosta. Nu ett år senare så har dom kommit fram till att dom TROR han har astma! Suck säger jag bara, vården i dag är inte vad den borde vara enligt mig!! Väntar på återbesök till läkaren, men när det händer vet man ju aldrig.
Jag ska försöka uppdatera den här bloggen lite oftare än tre ggr vartannat år. Men jag tror ju inte det spelar någon roll, det är nog inte så många som läser den här skiten än då!
Tills nästa inlägg får ni ha det så bra.