måndag 25 april 2011

Askersund!


Ja jäklar vilken rolig kväll vi hade i Askersund! Weronicha övertygade mig att följa med dit för det skulle vara crousing på kvällen å massor av folk, band och öldrickning. HAHAHAHA. Efter att Jocke äntligen gått med på att köra så bar det av! Kommer dit och det är folktomt!!!!! Det var vi och tre epa raggare på macken. Det visade sig att det var fest på deras klubb! Vi åkte hem till Örebro igen. Hade jag fått som jag velat så hade vi åkt hem till Brickebacken igen men Werra ville vi skulle gå ut. Drog till en liten pub först som hade karaoke (stavning?) Werra sjung en trudilutt, sen drog vi till O'learys. Jag drack kanske max fyra öl och fick höra: NÄR BLEV DU SÅ GAMMAL Å TRÅKIG?! Något jag såg som en positiv sak dagen efter....
Blev kraftigt förolämpad på krogen! På fullaste allvar så är det en liten pojke i ålder 20-25 år som erbjuder mig pengar för sex! VA!!!!!!! Sitter bara stilla å tittar på folk i linne kofta å tajts! Inte direkt porrig utstyrsel. Jag orkade inte ens bli sur utan sa bara att han inte har råd med en hemma fru med tre barn! Han i sin tur kontrade med att han hade 10.000 på sitt visa kort! Men hallå ser jag ut att kunna ta kort! Idiot. Jag bara skrattade åt honom och sa att han aldrig någonsin kommer ha råd! Vad fan ska man säga? Men som sagt, ser jag ut som en prostutierad när jag går ut så kanske det e dax att hålla sig hemma!!!!! MUPP!
Ska tattuera mig i dag, har Rasmus och Oskars namn kvar att skriva. Börjar bli lite nervös men det ska nog i slutändan inte vara så farligt!