söndag 23 juni 2013

Tråkiga nyheter för sonen

Ja i morgon måste jag berätta att jag blev tvungen att göra mig av med en av hans guld fiskar! Den kämpade för att röra sig i vattnet, när den inte orkade det då flöt den runt på rygg tills den kunde kämpa igen. Ena ögat va helt äckligt på den oxå, geggigt å som en hinna över! Stackare. Men nu e den i fisk himlen! Hoppas Rasmus inte blir för ledsen bara. 
Rasmus cyklade jätte långt i dag, men något konstigt gör han med benen så han far som en liten vante på sadeln! Ser as roligt ut. Men han kämpar på:)

Dax att skärpa till sig!!!

Hade min andra mega dumping på två dagar i får kväll. Får skylla mig själv när jag trycker i mig så mycket av helt fel saker! Igår kväll blev det ostbågar som fick mig att vilja avlida. Var tvungen att väga mig i morse, förvånad blev jag när det visade ner?! Hur det nu har gått till vet jag inte. Men nu stog vågen på 67,5. Bara 1,5 kilo kvar till min egen målvikt. Vad gör man sen då? Jag menar man kämpar ju som fan för att komma i mål, å när det e gjort vad gör man då?? Då får man kämpa för att lyckas stå still där! Låter ju hysteriskt kul! 
Nu måste jag bara skärpa till mig med det där att äta fel saker!!! Blir ju en utmaning!