söndag 17 mars 2013

Inte bra!

Skulle ha jobbat i går, men jag blev hemma! Har nog dragit på mig en urinvägsinfektion . Hade så ont i njurarna i går å vid blåsan så jag bara ville gråta. Drack litervis med vatten å så fick jag äppelcidervinäger av mamma som jag shotade! Det var verkligen kräkvarning på det! Men i dag känns det lite bättre så det var värt det! Ska försöka ta lite till sen så jag e säker på att slippa ringa Vc för pencelin !
Stackars Rasmus , han grät hela dagen i går efter att vi lämnade tillbaka hunden!! Han var helt otröstlig. Lilla gubben. Men känns det inte rätt så känns det inte rätt. Fick hakens katalogen i dag! Vill handla allt! Behöver ju kläder, men samtidigt så är det onödigt om jag ändå har lite kvar att gå ner! Får se hur jag gör! Hittade lite till barnen oxå. Dom behöver alltid kläder, växer ju som ogräs.
Ska städa i dag, ser ut som fan! Har ingen lust men det e väl bara att börja!
Kram på er så länge...

Inte för oss!

Nu har lilla Nisse sovit här i natt. Han har hunnit med att kissa å bajsa i tindras säng, bara att tvätta!!!! Å i dag har han bajsat inne på Oskars rum! Vet att jag vill ha en hund men inte Nisse! Han e söt å gullig på alla sätt å vis, MEN.... Alldeles för rädd å nervös av sig. Samt att han inte på långa vägar e rumsren eller koppel tränad. Vi måste ha en lite självsäkrare hund å e en hund sex månader så bör den kunna gå i koppel åtminstone . Tråkigt, eftersom att Rasmus blev helt förälskad i honom. Men men sånt e livet. Tur vi sa att vi skulle vara hundvakt bara över natten. Ska snart köra hem honom till sin mamma å pappa å alla syskon så han får känna sig trygg igen!
Hej då Nisse synd att vi inte behåller dig.