fredag 30 maj 2014

Båt

Ikväll blir det festa hela natten. Åker på ålands kryss med jobbar kompisarna.  Har längtat efter den här resan. Speciellt att få åka båt med Marlene igen.
Sov lika kasst i natt. Vaknat en gång i timmen å kollat klockan. Vid sju gick jag upp och åt frukost. Suck är väl allt jag kan säga om det. Ryggen har börjat krångla igen. Det som har varit bra så länge. Men sömnstörningar å mitt rygg onda verkar sitta ihop.
Nu e det bara 4 dagar kvar till jag gör operation.  Kan väl erkänna att jag är nervös. Livrädd för att det ska bli något strul efter. Å för att inte tala om hur nervös jag är inför smärtan. Hua. Nä nu dax att packa klart inför resan då!

Å det går neråt

Fattar det inte! Nu måste det få ett stop! Jag fortsätter att rasa i vikt. 60.4 stog vågen på nu i morse.  Känns inte alls bra. Kan ju vara därför jag inte mår så bra. Måste verkligen ta tag i det där med att ringa dietisten på måndag.  Är sååååå jävla trött bara. Vill sova hela tiden. Sov oroligt i natt. Vilket gör mig ännu mer trött.  Ska snart iväg och sola med carro.