tisdag 25 september 2012

Märkligt

Igår när jag va på marieberg å handlade så hände något märkligt! När jag satt där å fiskade så hör jag en röst som jag så väl känner igen! Jag lyssnar lite till å e sen tvungen att vända mig om, jag kopplade ihop rösten med en kille som jag var mega kär i när jag va yngre! Å där satt han, Jakop!! Helt sjukt att jag efter 15 år känner igen en människ på att höra rösten?! Han såg mig men jag vet inte om han kände igen mig, det e ju ändå 15 år sen som vi senast sågs! Jag tror att hm såg mig, men jag drack upp mitt kaffe å gick därifrån!

Väntar

Står å väntar på bussen som ska ta mig till usö, kallt som aset då jag som vanligt bort prioriterar mig själv å inte har införskaffat någon jacka! Luv tröja e liiiiiiite för kallt kan jag nog tycka. Ska åka hem till mamma efter op, måste bar först få henne att köra mig till Coop, glömde välling i går. En av de viktigaste sakerna liksom! Nå ja, det man inte har i huvudet får man ha i benen! Nu kommer bussen:)

Tre timmar!

Borde sova men kan inte! Jobbade i går natt å det var full fart på brukarna. Efter jobbet i morse så var jag helt död, men det var bara att åka å handla mat:( sen väntade jag i bilen tills klockan blev tio, då gick jag å handlade presenter till Fabbe. En super god kaffe å kyckling baguette till frukost innan det blev dax att åka å lassa in allt i kyl å frys! Så runt halv tolv i förmiddags så blev det till att krypa ner under täcket. Vid tolv hade jag inte somnat än, 21 timmar i vaket tillstånd å pressen på att få sova lite innan det var dax att hämta barn på fritids å dagis blev väldans stor! Men tillslut somnade jag å fick kanske Max tre timmars sömn, ändå ligger jag här nu vaken å kan inte sova!??? Är så galet trött men kan verkligen inte somna! Tittade på en dvd, black swan, lite seg i början men fantastiskt bra efter ett tag! Nå ja måste sova nu, ska operera handen i morgon bitti så det e bäst att inte försona sig:)