måndag 28 mars 2011

livet


Livet är så himla orättvist många gånger. Ibland för mig å ibland för andra. Just nu tycker jag bara att livet är mer än orättvist. Inte för min del, men för en liten kille jag känner. Han är så underbar och han har nu blivit indragen i en massa strunt enbart för att det finns idioter till vuxna människor i hans omgivning som inte vet hur man beter sig. Människor som han älskar har börjat bråka (menar inte hans mamma) och kan tydligen inte uppföra sig som siviliserade vuxna. Han måste ju vara så ledsen och förvirrad. Bråken handlar ju om honom, en frånvarande pappa som plöttsligt efter x antal år försöker komma in i hans liv igen. Men på fel sätt. En farmor som absolut inte har förståndet kvar, med det menar jag att hon skrikit å gapat framför honom till hans mamma så han blev ledsen! Jag hoppas att han vet att jag älskar honom så det gör ont. Och att jag hoppas att allt löser sig till det bästa för honom å hans mamma. Dom betyder så fruktansvärt mycket för mig. Blir så jävla arg när folk inte kan bete sig å bråkar med de jag älskar!!!!

Jag är en dålig människa, hahahaha. Började röka igen, konstigt val då jag igentligen inte känner att jag behöver göra det! Nå ja jag höll upp i sex veckor. Så nu vet jag att jag klarar av det. Måste bara hitta viljan igen. För ger upp det gör jag inte på långa vägar. Min pappa sa en gång till mig när jag var yngre: Man lyckas aldrig om man slutar försöka!!!!
Kloka ord från en klok man.
Har beställt en ålands kryssning, den 27 april bär det av. Det ska bli såååååå roligt. Jag ,Jenny, Werra å Tilda blir det som åker.
Har beställt hearbulife (stavning?????) av Tildur, hoppas att det kommer i dag. Är jätte taggad att börja med det igen. Å denna gången ska jag inte låta det skita sig. Måste sätta upp delmål denna gång, annars har jag nog ingen chans att lyckas med vikten. Vet ju att det fungerar, men jag har ju ingen karaktär..... som sagt vi såg ju hur det gick med rökningen = /
Nej nu är det dax att mata en liten hungrig bebis....

3 kommentarer:

stjärnorna finns här! sa...

Herbalife heter det :) Har inte kommit än dock, jävla skitgrejer, men nu har jag iaf förstått så mkt att det skickas från utomlands någonstans, och därför det tar lite tid.. Haha det fattade inte jag. Men det står iaf 3-5 dagar när man beställer, så arg blir jag ändå! Tog fram de där underkläderna vi pratade om också, så hinner vi ikväll kanske vi kommer efter tandläkaren och lämnar, så kan dom kolla bolibompa och käka kvällsis ihop eller nått.

Weronicha Holm sa...

love love love :) jag ska tala om dina ord för Leo imorgon, han VET att ni bryr er, men de kan va skönt att bli påmind ibland oxå ;) ja, ska du OXÅ börja bli smal nu? fan oxå, då MÅSTE ja väl orka ja me *snyft* men ja vet inte om ja vill... ja kanske VILL va en tjockis? har ni tänkt på de? jag kanske GILLART? hahahahahaha

cajsa sa...

du kan ju följa med mig på Zumba.. varje söndag mellan 16-17 vid resecentrum.. (kultur huset?? ) kostar 80 kr för en timme.. och jag kan looova dig att du känner dig 5kg lättare efter varje pass , och du har nog ont i kroppsdelar som man inte visste fans HAHAH :-P men skoj är det.. kanske kan vara någonting att fundera över??