tisdag 7 maj 2013

Kaos!

 Min hjärna går på högvarv , vet varken it eller in just nu. Fick ett väldigt oväntat sms tidigare i kväll av en person som jag absolut inte i hela min värld hade väntat mig. Inget roligt sms, jag ringde upp för att få nån sorts förklaring å personen i fråga för att få lite klarhet i det hela! Det blev ett tråkigt samtal. En  människa som  betyder så otroligt mycket för mig bara gapar å skriker ut en massa otrevligheter! Jag var inte hemma när det hände så jag tänkte att jag får ta itu med det när jag kommer hem. Men då går inte den personen att få tag på för tillfället! Så nu sitter jag här å vet varken ut eller in. Allt känns bara så där jobbigt hopplöst! Nå ja jag får försöka sova å ta tag i det problemet i morgon! Bara så jävla besviken på allt just nu! 
Rasmus var till USÖ med mig å Oskar i dag. Oj så duktig han var. Inte ett pip sa han när dom stack honom. Vi dikade sen blev det buss hem där han fick 15 kr att lägga i sparbössan för att han varit så duktig:)USÖ

Fick ta bussen upp till USÖ med Rasmus å Oskar i dag! Rasmus skulle ta en hel drös med prover. Dom trodde att vi skulle behöva ta om det sista provet, men det visar sig. 
Vi dikade lite inne på À husets café! Ganska trevligt att göra något med bara dom små. Oskar blev bara hysterisk när han insåg att vi klev av bussen hemma. Han ville åka ner buss han! Nu har jag äntligen lagt honom för att sova lite middag. 
Var å simma i går å solade, men det känns inte som att solariet tar något! Ska ut å gå med werra i kväll, kanske vi kan sola där oxå?! 
Nu ut å röka lite:)