tisdag 27 maj 2014

Försöker

Färga håret rödare igen. Vi får väl se hur bra det här blir. Känns inte så bra. Men vi får väl se. Ska sitta med det ett tag till.  Försöker få mina barn att göra som jag säger. Som typ att somna. Men det e inte lätt att sova när man vägrar sova middag på dagis å slocknar när man kommer hem. Försöker att hålla humöret öppe trots all skit med lönen å andra saker. Jag försöker verkligen att onte vara så arg. Men det e svårt att hitta lugnet. Glad över en sak iaf. Som jag fortfarande inte kommer skriva om. Men den saken gör att jag känner mig gladare vissa stunder. Känner av vitaminbristen tror jag. Tur att jag om en vecka får börja med dom igen. Tror att det e därför jag e så trött nu. Somnade tom mitt på dagen förut. Vakna ju ioförsig i natt å hade svårt att somna om så det kan vara en annan anledning.  Nå ja. Kolla lite tv sen skölja ur håret och sova. Dax för kuratorn i morgon igen. Har ingen lust alls men lika bra att åka dit så jag slipper höra det sen.

Sjukskriven

Då blev jag sjukskriven efter mycket om å men....blev besviken på kuratorn som sagt en sak till mig men skriver något annat till läkaren. Ska till henne i morgon så då får jag väl fråga varför?
Fast nu blev det som jag ville så det får bli som det blir i framtiden.  Kanske borde söka jobb nån annanstans?  Komma bort härifrån.  Vem vet vart jag hamnar. Den som lever då får se. Oskar börjar bli lite sjuk. Orolig som fan att min op inte blir av. Men näääää tänk positivt har jag hört att man ska göra. Vila mig lite nu tror jag.  Vaknade i natt å hade svårt att somna om. Så gäsp till er alla .