onsdag 23 juli 2014

Glad

Igår fick jag reda på att jag har blivit inlasad! !! Så nu e jag fast anställd.  Helt sjukt. 37 år å min första fasta anställning. Så efter augusti så får jag förmodligen gå upp i % . Det kan behövas ekonomiskt. Så länge jag får vara kvar på avd 2 så e jag nöjd. Vill inte springa runt i hela huset. Men om så e fallet så får jag ta det. Pengarna behövs. jag känner att jag vill tillbaka till att jobba natt men jag trivs med mina arbetskamrater så det här får vara kvar så länge. Kanske kan jag få in en fot på natten där nån gång ibland. Har även sagt att jag kan tänka mig att sitta vak om det behövs extra. Hoppas att allt e på väg att vända nu. Bara att njuta så länge det positiva håller i sig. Snart flyttar Bosse in ett tag här oxå. Tills han hittar nytt jobb å lägenhet. Kommer kännas konstigt men det går.
Har tagit komp i dag då jag ska till läkaren.  Lite nervös för vad dom säger nu. Men det känns skönt att jag får den hjälp jag behöver iaf. Ska ringa min syster i dag å se om vi kan ta en kaffe. Saknar henne så det gör ont i hjärtat.  Men vi har båda fullt upp med vårat så det har inte blivit av att vi setts så mycket senaste tiden. Tråkigt då vi alltid stått varandra så nära.
Var till sthlm i förra helgen. Bodde på hotell å skämde bort mig lite. Gick på krogen å hade det helt underbart.
Möblerat om lite. Har nu mera ett eget sovrum. Väntar bara på barnens säng så tindra slipper ligga på madrass. Men det här blir nog jätte bra.