söndag 18 november 2012

Vaken å rödsprängda ögon!!!!

Tro det eller ej!!!! Jag var vaken FÖRE Bosse ni i morse, helt otroligt! Ögonen är rödsprängda av för lite sömn å jag har lust att själv dö av nervositet. Inte över själva operationen utan för att jag inte vet om dom kommer att göra det i dag!!!!! Önskar att man hade fått lite mer sån information som gäller orsaker till att dom skulle vilja skjuta upp operationen! Men men det märker jag om några timmar!
Får inte dricka båge mer nu innan elva å bara för det så e jag jätte törstig, men så e det ju alltid.
Barnen snarkar som jag vet inte vad, sömnbristen som jag lider av beror inte på att jag legat å oroat mig inte, nej utan på att jag har sprungit med Rasmus i natt. Ett onödigt spring som ändå slutade med att han fick krypa ner hos mig i soffan! Man sover inte bra med en extra person i den lilla soffan vill jag lova. Nä nu e det dax att väcka dom små liven så jag e färdig när min mamma kommer å hämtar mig!

Nervös!

Då var det dax i morgon då! Men jag tror att dom inte kommer operera. Har fått ett sår på höger sida ganska högt upp på magen, har jag otur så skickar dom hem mig å väntar tills det har läkt! Jag ber verkligen till Gud att så inte e fallet! Jag vill verkligen göra min operation! Kommer att bli så knäckt om dom skickar hem mig. Har druckit mina två preop å en kvar tills i morgon, tagit min fragmin spruta, allt e packat å klart! Mamma hämtar mig i morgon, hon ska in till usö med min bror så då passar jag på att åka med.