måndag 15 oktober 2012

Trött

Kvällen har kommit och jag är trött, täppt i hela näsan och huvudvärk ! Började med mina vitaminer i dag oxå. Kom på att det kan ju vara smart att ta dom! hoppas på att det ska göra lite nytta i denna jävla kropp!
Går på spänn å väntar på den där tiden till läkaren, varje dag hoppas jag när jag hämtar posten. Å varje dag blir jag besviken! Brev ligger det där, men inte fan någon tid till kirurgen! Men den kommer ju så småningom, bara jobbigt att vänta!
Fabian blev ledsen nu i kväll, hän längtar efter mamma! Förstår honom. Det e inte lätt att vara liten å längta hem. Det tråkiga för honom e ju att han inte får åka hem! Lilla gubben, jag tröstade honom så nu har dom lagt sig. Nä ta lite mera gurkvatten å krypa ner i soffan för lite tv.

Vägning

Första vecka på pulver dieten gav resultatet -5,3 kg på vågen å - 3,5 cm i midjan! Jätte glad över resultatet å hoppas nu på att det ska fortsätta i den stilen så jag snart kan bli opererad. Har Fabian här i några dagar då Mathilda ska operera halsen å inte får prata på en vecka! Vi donar i trädgården å jag skrattar åt honom hela tiden, han säger så roliga saker. Vet inte hur många gånger han har skrikit rakt ut: å nej stackars lilla gulliga djur dig flyttar jag på så du inte dör! Å sen tejpar han : var rädd om miljön håll den grön, samt att så fort det kommer fram nya löv: åh ja det här är min favorit sak att göra att kratta är jag jätte bra på!!!
Han är så härlig den ungen. Tänk om mina barn hade som favvo syssla att kratta å städa. Vad underbart det skulle vara då! Men tindra hjälpte mig att såga i går, det tyckte hon var roligt! Utan henne hade jagvaldrig orkat såga ner så mycket av trädet som jag gjorde, så TACK tindra min lilla ängel! Har fått jätte ont i handen av att don där ute så nu måste jag vila den ett tag. Skriver mera senare om jag kommer ihåg då vill säga;)