fredag 30 juli 2010

Det händer mycket nu.


Jag vet inte om jag gör rätt i det beslut jag tror jag bestämt mig för att ta, den som lever får se! Jag har "fått jobb" som tim vik. för att arbeta som personligassistent! Jag ska höra med försäkringskassan om vilande sjuersättning är något jag kan utnyttja eller om jag måste avsäga mig den helt. Det som oroar mig mest är att jag inte ska komma upp i tillräkligt mycket timmar så jag går flera tusen back! Men man måste ju börja någonstans eller hur?! Det löser sig till det bästa på något vis.
I graviditeten har jag lyckats klara 11 veckor och fyra dagar. Är lite nervös för det har kännts lite obehagligt till och från, men jag ska inte gå å tänka att det kommer hända något. Det är bara att stressa upp sig i onödan. Var hos barnmorskan i går , jag har bara gått upp 1,3 kilo på dom här tre månaderna å det är ju jätte bra. Med tanke på hur mycket jag vräker i mig så borde jag ha ökat betydligt mer!

Saknar Weronicha och barnen så det gör ont. Mamma hade pratat med dom förut å det hade gått bra med allt. Hon skulle ringa mig i morgon, jag längtar ihjäl mig.