onsdag 10 mars 2010

Det e dom små sakerna i livet....






Det e dom små sakerna i livet som gör det värt att leva. Som en vissen tulpan man får i gåva av sin dotter för att hon älskar mig! Jag blev så himla glad över den att jag trots vetskapen om att den inte kommer behålla bladen dagen ut ställde den i ett glas med vatten på bänken, det var ju ett kärleks tecken från min snutta : )



Eller på alla hjärtans dag då hon envisas med att hon promt ska köpa med en blomma till sin pappa för egna pengar. När han förvånat frågar varför hon köpt den så svarar hon : För att jag älskar dig!!!! Man kan inte annat än att smälta då!



När lill prutten gosar in sig i bröstet på mig å gör ett gulligt ljud, det är kärlek. Oavsett hur dåligt man mår så måste man se till det man har, hur mycket små saker kan göra för att pigga upp i vardagen. Det är inte alltid det lättaste men på nåt sätt så går det! Jag lever för mina barn, min man, min övriga familj och mina vänner. Det är inte alla som är välsignade med allt det. Jag tackar högre mackter varje dag för att jag av alla människor har fått så underbar familj och fina vänner. Det kan inte alltid vara på topp, man måste ha svåra stunder ibland. Det är en del av livet och utan dessa stunder så tror jag personligen inte att man kan fortsätta utvecklas som människa. Jag vet att några av mina nära inte har det så lätt just nu och jag vet hur jobbigtdom har det, men samtidigt så vet jag oxå att dom under den här perioden kommer att utvecklas enormt som individer. Dom kommer att kunna se tillbaka på den svåra perioden senare i livet och se att dom blev mycket starkare som personer av deras upplevelser, kunna se tillbaka på perioden och säga att detta gjorde mig starkare, nästa gång (om det händer att dom hamnar där igen) ska jag inte låta det gå så här, jag ska lära mig nåt av den här upplevelsen. Ni vet vilka ni är , vill inte skriva några namn. Men jag vill därimot skriva hur MYCKET jag ÄLSKAR er!!!!!! Och att jag vet att ni kommer att må bättre. Titta på era familjer och det som gör livet värt att leva!