lördag 28 juni 2014

Vaken!

Klockan är snart halv 5 på morgonen och jag har inte somnat än. För mycket tankar i mitt huvud å ett jobbigt samtal väntar mig.  Blev lite osams med någon igår kväll och det är någon jag vill ha kvar i mitt liv. Så det måste redas ut sen får jag väl ta konsekvenserna av samtalet. Vill denna någon inte ha mig kvar i sitt liv så är det så. Jag verkligen hatar allt i mitt liv just nu. Känns som att hela jag ska gå sönder.  Hittar inte fokus å jag känner hur ångesten trycker i bröstet.  Mår så jävla dåligt som en människa bara kan göra just nu. Allt i mitt liv bara går sönder å blir fel. Hur jag än vrider och vänder på det så blir det skit iaf. Hur länge ska man orka? Det va junte så här det skulle bli. Näääää nu får det fan snart vända och bli bra nån gång. Kanske dax att sluta leva i sin lilla bubbla och bli normal.  Den där bubblan har jag krypit in i lite för ofta den senaste tiden. I den bubblan är allt bra. Där är allt som det ska va. Där inne vill kag gömma mig för alltid. Jag vet att det som händer i morgon kommer ha stor betydelse för min framtid. Så jag hoppas att det slutar väl. Fan vad jobbigt å komplicerat allt ska vara. Vill inte vara vuxen mera. Ni tror väl att jag inte är helt okej i huvudet, men just nu så skulle jag ge en miljon för att få vara liten igen å kunna krypa upp i mammas famn som skulle sitta å stryka mig över håret och säga att allt blir bra.....

Törs man hoppas?

Somnade nån gång efter fem i morse.  Sov till 12.00. Ont som fan när jag vaknade,  men när jag kommit upp så har det inte gjort så mycket ont under dagen.  Därimot har det kliat satan.  Men jag hoppas å ber om ett mirakel. Är trött på det här nu. Vill bara läka så jag kan få röra mig å vakna som en normal människa.  Sen får läkningen ta sin tid. Men jag vill inte ha den här värsta smärtan längre.  Följde med Mari ut till mamma en stund i dag. Skönt att få komma å träffa familjen lite. Funderar på om jag ska försöka köra lite bil i morgon.  Måste ju hämta hem mina barn å det e så tråkigt att behöva be alla andra om hjälp. Vi får se hur jag känner mig då.
Nu e det bara 6 dagar kvar till power meet.  Vilket betyder 5 dagar kvar till mitt nya hår. Lite nervös e jag. Saknar mitt röda men det e ju liiiiite sent att ångra sig nu då lixom!  Nu ska jag sätta mig i soffan å glo lite innan jag förhoppningsvis kan få sova .