torsdag 12 juni 2014

Välkommen tillbaka

Slitade med tabletterna som dom skrev ut till mig. På två sekunder försvann uppblåstheten och den onda magen . Vågen börjar gå neråt igen. Tack å lov!!!!! Fick i morse gå på toa å göra nr 2 som det ska va. Välkommen tillbaka magen.  Jag har saknat dig.  Hahahaha normalt att skriva om sina bajs problem, men den som aldrig varit tiktigt hård i magen vet inte vilken lycka det e att kunna gå på toaletten normalt!!! Nog om det.
Tindra ligger hos mig i soffan å slöar.  Hon har ju sommarlov.  Onödigt att gå upp 06.20 då. Hon ska till en kompis i dag å bröderna bus får följa med Marie hem efter dagis.  Tack underbara du för att du ställer upp å hjälper mig. Du e guld värd.
I morgon ska jag vara själv med grabbarna.  Bosse fick ta min plats till sthlm med Tindra å one direction.  Känns tråkigt.  Men jag vill inte riskera något med brösten.  Dumt att förstöra något när det redan börjat krångla.

Blödning

Skolavslutning för tindra avklarat. Sen drog vi, alltså jag T indra å carro till ica å köpte tårta som vi muffla i oss. Ska ta med det son blev över till jocke å mari sen när alla kommit hem. Jag överlevde läkarbesöket. Men blödde som fan . Blödningen är ju som sagt kvar. Blev omplåstrad å så efter att dom tryckt ut lite blod från såret. Sen fick jag något som heter bröst bälte?  För att trycka ner brösten. Så om en vecka så får kag min efterlängtade bh å ta bort stygnen. Så jävla skönt att slippa bandaget som satt åt så. Skulle vilja ta en bild på hur det ser ut nu men det vågar jag inte.  Lite för pryd för att lägga ut sånna bilder. Kanske e bra. Men en från när Hugo och Tindra kom mot kyrkan bjuder jag på.