torsdag 8 maj 2014

Matlust vart tog du vägen?

Fattar inte riktigt vad som händer just nu. Mycket är komplicerat å rörigt som vanligt, men att matlusten försvunnit känns lite fel. Igår åt jag ...... lite yoghurt en modifast å några nötter. Har inte blivit sjuk som jag brukar. Varför??? Det skrämmer mig. Men i dag måste jag försöka äta ordentligt. Ska kolla upp nästa tid till kuratorn. Mia ska följa med mig dit om hon inte e i sthlm å opereras då. Känns skönt att hon erbjöd sig. Hon förstår mig på ett sätt som ingen annan gör. Jag tror det kan vara bra att ha med någon en gång dit som vet hur jävligt man mår. Jag sätter på mitt leende å försöker se glad ut. Även om jag många gånger vet att jag blir den jävligaste bitchen mot alla runtomkring mig. Otrevlig mot de som inte förtjänar det.  Mot de som älskar mig å vill mig väl. Förlåt. Men efter dessa dagar i sthlm med mia så ska jag fan ta tag i det här på riktigt. För min skull å alla andras. Pratade med bosse igår i telefon. Han sa att han tycker att jag blivit en annan person. Någon han börjar bli orolig för. Stämmer kanske.  Men allt löser sig så småningom. Jag fick även en förmaning av min mor i går på telefonen att jag inte borde supa mig så djävla full när jag dricker. Kan ju tyvärr inte hjälpa att det blir så då jag inte tål så mycket längre:/
Min carro kommer i eftermiddag.  Längtar efter henne. Ska bli så roligt att få sitta å prata skit igen å förhoppningsvis skratta . Ska även försöka åka till mia i helgen å hälsa på. Så hon får träffa barnen. Hln har inte sett dom sen oskar va mindre. Ska bli kul. Längtat efter att få ha dom här alla tre. Dom gör mig galen många gånger men dom gör mig även hel som människa. Jag älskar dom så det gör ont. Då får jag även lite annat att tänka på.

Underbara dagar

Detta har varit två helt underbara dagar som jag spenderat med en väldigt kär vän. Mia å jag är uppväxta tillsammans. Ja sen tidig tonår då. Vi har under åren haft båfe bra å dålig kontakt.  Men jagce så glad att hon finns i mitt liv igen. Jag fick uppleva nkotb med henne. Hade inte velat gjort det med någon annan. Hon har alltid haft en stor plats i mitt hkärta. Även om vi inte har setts på ett tag så läser hon mig som en öppen bok. Vi har skrattat, diskuterat, jag grät lite men allt har vart underbart.  Hoppas att vi kan ta en tripp iväg igen tillsammans snart igen. Blev lite konstiga beslut tagna oxå som är alldeles för privata för att skriva om här. Beslut som jag står för men som gör mig förvirrad. Jag är glad men samtidigt så känner jag mig mer ensam , frusen å tom än någonsin. Nu lite bilder från våran tripp till sthlm.