måndag 22 oktober 2012

Husliga jag!

Jorå så atte i går så stallde jag mig. Å gjorde pannbiffar! Tindras inrådan efter att hon fick äta hos syster yster , tack för den liksom! Men jag gjorde det å lyckades även få till en brunsås på egen hand! Dom åt som galningar. Bosse börjar fundera på vad som är fel när han kommer hem till ett ny städat hem å får husmanskost! Haha .
Var inn till marieberg i går kväll, handlade för dom där wraps. Skit kul, på indiska hittade jag ett pkt kaffe med hasselnöts smak, kan verkligen rekommenderas. Å på Claes Olsson så blev det ett kollegieblock, sex pack blyerts med sudd vid sidan av till Tindra, å ett tio pack med bläck pennor! Hade även femtio kronor på h& m att handla för. Det ble vantar å mössor till ungarna! I kväll blir det tidning, hon får rida idag istället för på fredag! Hon ska på sitt första disco! Min lilla tjej börjar bli stor:)

Ojojoj

Förlovning de Lux! Helt sinnessjukt trött i morse. Hade svårt att sova i natt, kl halv tre låg jag fortfarande å pillade på mobilen! När jag väl somnat så vaknade Rasmus, la honom bredvid mig. När han krånglat klart så kändes det som att jag nyss somnat om när jag hörde Bosse gå till jobbet!!!! Vid halv sju ringde han för att se om vi vaknat av klockan( vilket vi inte gjort). När jag tittar till på klockan nästa gång å samtidigt upptäcker att ännu en unge smugit sig ner hos mig så e hon redan tio över sju! Det blev bråttom upp då vill jag lova! Kom i tid iaf, bara tindra som blev lite sen eftersom att hon följde med å lämna små fisarna på dagis först!
I dag står det röjning av hemmet å utvecklingssamtal på schemat. Har ingen ork just nu till att börja plocka så vi får väl se hur det blir med den saken!
Vägde mig nu på morgonen! Vågen står nu på-7 kg! Å totalt har jag förlorat fem cm i midjan. Inte illa pinkat! Tror att jag hinner gå ner allt innan set e dax! Bara fyra kg kvar till mål vikt! Så då betyder det att jag bara har 37 kg kvar att gå ner till min tilltänkta vikt. Ser så mycket fram emot att få köpa nya kläder.
Rosen i fönstret bara fortsätter att växa, den är så fin. Har även handlat två andra blommor, in till tindras rum. Dom är så vackra. Delar med mig av en bild på dom här.