måndag 14 februari 2011

Nervös!


Omca nio timmar ska jag vara tillbaka på avd 23 för att göras i ordning till snittet. Jag är trött som fan då jag inte sov speciellt mycket natten tills i dag, men jag kan inte förmå mig att gå å sova. Ska duscha först å tvätta mig med den dyraste tvålen jag någonsin handlat i mitt liv. 151 kr för ett kit som räcker till två tvättar. I mina papper stog det att jag skulle få tvälen på avd, men det var ändrat. Bara att ringa snälla mamma och be om ett litet lån. Var på inskrivning under dagen, träffade barnmorska, fickk rum, träffade narkosläkaren! Jag blev lovad lugnande om jag skulle vara för nervös inför epudralen! DET KOMMER JAG ATT VARA!!!!! Tänka att om några timmar så har jag min lilla bebis i famnen. Längtar tills allt är klart.
Det är väldigt tyst och tomt här, saknar mina barn som sover hos lilla syster Mathilda i kväll. Längtar ihjäl mig efter dom. Kommer inte få se dom förrens på onsdag! Känns som en evighet
Blev lite smått störd när jag kom hem från usö förut, Bosse hade tagit upp nya vagnen och det visar sig att det inte funkar med ståbrädan vi skaffat! Blir galen, jag måste ha något som Rasmus kan stå på. Lite tråkigt bara att man slängt ut pengar på brädan och så funkar det inte.
Måste komma ihåg att ta ett sista kort på magen i morgon innan vi åker

Inga kommentarer: