måndag 24 januari 2011

En bra morgon


Bara att tacka å ta emot. Var länge sen som båda ungarna klev upp å bara lyssnade på vad jag sa! En skön känsla att vara på dagis innan kl nio utan att ha behövt höja rösten!!! Bara det att jag vaknade med ett bra humör är ju helt otroligt, sov som vanligt inget i natt. Jävla myrkrypningar i benen. Jag blir tokig! Skönt att det snart är över. Kollade på klockan sista gången vid 03.30 tror jag, låg vaken en stund till efter det. Somnade till en stund för att vakna till att min man klev utanför dörren straxt efter fem! Sen smög Tindra in till mig vid halv sex och en halv timme efter det så vaknade Rasmus. Men han somnade om igen och tyckte vid 06.55 att det var dax att kliva upp. Då var hans hosta förjävlig kan jag lova. Men det var ju bara fem minuter tills klockan skulle ringa så det kvittade mig.
Såg Alice i underlandet i går kväll, har velat se den ett tag men det har inte blivit av. Så när jag satt å zappade på tv:n i går å såg att den började på tv 1000 family så passade jag på. Tyckte faktist att den var ganska bra. Det tråkiga är ju att Bosse inte alls gilla sånna filmer så jag fick titta själv!
Förverkar började komma tätare i går, trodde att det var en engångsföreteelse. Har ju haft förverkar till å från ett tag men det brukar vara en gång då och då. Nu hade jag det flera gånger under dagen. När jag kom till dagis i morse var det dax igen. Så vi får väl se, det kanske kommer igång tidigare iaf! Man kan ju bara hoppas för nu vill jag ha ut denna lilla bebis.
Var till affären på väg hem, handlade cigg (Jag ska sluta.... snart...) och så räckte det precis till en burk cola. Hade det inte gjort det så hade jag nog börjat gråta. Så nu får jag hoppas att ingen vill dricka mjölk i dag, för det finns det inga pengar till! Jo om Bosse tar panten å går iväg med! Själv så dricker jag ju inte mjölk. Trevlig morsa liksom, tar sista pengarna å handlar cola. Det e duktigt! Tur att det e lön i morgon.
Bävar inför torsdag, Tindra har beställt tid hos min mosters salong. Hon har bestämt sig för att klippa håret KORT! Hon kommer att göra det oxå! Jag kommer att gråta floder när håret åker av. Men jag förstår henne. Det e inte roliga krig vi har när håret ska borstas....

Inga kommentarer: