torsdag 20 januari 2011

Frustrerad.

I dag är en sån där dag som jag inte vill ha. Uttråkad och irriterad till max. Allt är så jävla tråkigt. Frustrationen bara växer i kroppen. AAAAARRRRRRRGGGGGGGHHHHHHHH! Gud så jobbigt allt är. Mår inte dåligt eller så men jag har lust att bara skrika och kasta sönder saker. Vill att den här bebisen ska komma ut NUUUUUU. Men jag får väl snällt vänta i 26 dagar till innan den kommer. För jag kan ju glömma att det ska komma igång tidigare. Packade ner lite saker i BB väskan i går. Hoppas verkligen att det är en liten tjej som tittar ut nu, har packat ner Tindras första pyamas (en rosa med hjärtan) som hon hade på BB och sen den nya hello kitty dressen jag köpte, samt mössan som Rasmus hade när han kom till världen. Mina saker har inte blivit ner packade än. Jag orkar inte vara gravid mer. Nu vill jag ha min bebis och försöka få lite rutin på tillvaron. Tindra är hemma i dag med. Börjar bli bättre för både henne och mig! Hon har inte ont i halsen längre och jag kan gå någurlunda normalt igen. I morgon ska Bosse till jobbet igen så då blir båda barnen hemma, vill inte gå till dagis i den här halkan.
Rasmus har blivit så fruktansvärt mammig. Bävar för hans reaktion över den nya bebisen!! Han blir skit arg när Tindra oxå vill sitta i knät, och pappa duger bara ibland. Så när den lilla kommer blir det nog jätte jobbigt för honom. Speciellt då jag har funderingar på att försöka amma den här gången. Har inte gjort det med någon av dom andra eftersom att jag av nån annledning inte trott att jag skulle kunna känna mig bekväm i att göra det. Jag har jätte svårt för andra mammor som sitter bland folk å ammar, inte så att jag blir arg eller nåt. Det är upp till var å en. Men jag tycker verkligen att det är äkligt. Sen har jag inte fått mjölk med dom andra. Det har jag nu. Det skadar ju inte att testa. Därimot vet jag att jag ALDRIG skulle kunna sitta på nåt fik eller liknande å amma. Nå ja det märks hur det blir.
Min kära lilla syster har kanske fått lägenhet, tyvärr i Kumla men det är bättre än Gotland! Hon kommer hem iaf. Något jag har längtat efter ett bra tag. Jag får väl helt enkelt sätta igång med körkortet så fort ungen ploppat ut å jag har läkt ihop. Måste ju sätta igån igen iaf, så får jag bara det underlättar ju det allt.
Hade bestämt mig för att bebisen skulle heta Alice, men nu har jag kommit på andra tankar igen! Blir så trött på mig själv. Nå ja har ju 26 dagar på mig att bestämma mig helt. Så vi får väl se vad det blir......

1 kommentar:

Weronicha Holm sa...

ja, snart kommer ja hem igen <3