torsdag 6 maj 2010

Jag är en skadad människa....


I bland så funderar jag på om det bara e jag som e så här skadad? Jag menar alltså att jag kan ibland få så sjuka ideer som ploppar upp i mitt huvud! Som i dag när jag var hos syrran å drack kaffe. Vi pratade om scraping, bara så där så började jag att skratta å mina systrar ville veta åt vad!!!! 

"Jag tänkte så här: säg att man e hos gynekologen för nån undersökning, tänk vad förvånad han/hon skulle bli om man drog fram digitalkameran när man ligger där med benen i vädret å säger OMELETT!!!!" Sen går man hem å gör en scrapbook med titeln : MÄNNISKOR JAG MÖTT....

Alltså jag tycker verkligen att det skulle vara en skit kul grej att göra! Men det e ju jag, å jag e skadad har jag hört. Undras hur många människor ute i denna värld det finns som har samma sjuka humor som mig!? Skulle vara ganska kul att veta. 

Vet att jag borde städa, men hur kul e det på en skala? - 1000 så jag skiter i det. Det kan jag göra en annan dag, när det känns som att jag orkar. Annars gör jag som vanligt. Låter min man göra det! Han e så underbar, eller ordet e kanske pedantisk så han pallar inte oreda. Sen jag träffade honom så har jag blivit både bortskämd å lat. En egenskap som inte e den bästa. Men men vill han städa så ska väl inte jag vara den som står i vägen för honom. Hahahahahaha. I går så spolade jag ur hela badrummet, dög det? NEJ..... jag hade ju slarvat å inte rensat i golv brunnen!!!! Nääääää det gör jag bara inte. Han var ju nöjd över att han slapp göra allt annat där inne men tyckte att jag nästa gång skulle ta det där vidriga med ; ) Snart dax att hämta barna på dagis. Ska nog va ute ett tag med dom på gården. Rasmus gillar ju sandlådan så jag får väl göra mina moderliga plikter å sätta mig där en stund. Känns som att jag inte har lust med något i dag, e trött (som vanligt) å grinig. Men det går väl över det med nån gång.

Inga kommentarer: