måndag 22 oktober 2012

Ojojoj

Förlovning de Lux! Helt sinnessjukt trött i morse. Hade svårt att sova i natt, kl halv tre låg jag fortfarande å pillade på mobilen! När jag väl somnat så vaknade Rasmus, la honom bredvid mig. När han krånglat klart så kändes det som att jag nyss somnat om när jag hörde Bosse gå till jobbet!!!! Vid halv sju ringde han för att se om vi vaknat av klockan( vilket vi inte gjort). När jag tittar till på klockan nästa gång å samtidigt upptäcker att ännu en unge smugit sig ner hos mig så e hon redan tio över sju! Det blev bråttom upp då vill jag lova! Kom i tid iaf, bara tindra som blev lite sen eftersom att hon följde med å lämna små fisarna på dagis först!
I dag står det röjning av hemmet å utvecklingssamtal på schemat. Har ingen ork just nu till att börja plocka så vi får väl se hur det blir med den saken!
Vägde mig nu på morgonen! Vågen står nu på-7 kg! Å totalt har jag förlorat fem cm i midjan. Inte illa pinkat! Tror att jag hinner gå ner allt innan set e dax! Bara fyra kg kvar till mål vikt! Så då betyder det att jag bara har 37 kg kvar att gå ner till min tilltänkta vikt. Ser så mycket fram emot att få köpa nya kläder.
Rosen i fönstret bara fortsätter att växa, den är så fin. Har även handlat två andra blommor, in till tindras rum. Dom är så vackra. Delar med mig av en bild på dom här.

Inga kommentarer: