lördag 3 november 2012

Kunde ha varit jag!

En skrämmande tanke slog mig i dag, den där olyckan som var i Örebro. Han som körde ihjäl sig själv å en kvinna..... Bara fem minuter innan så åkte jag där! Det kunde ha varit jag som satt i den bilen! Fruktansvärt det som hände å bara tanken på att om jag varit lite senare med att åka hemifrån så hade det kunna vara jag som blev ihjälkörd! Tack Gud för att du såg till att jag inte åkte där just då.
Var i Hallsberg i dag för att få vinter däck som sagt! Hamnade i vivalla på loppis som jag oxå skrev i förra inlägget och när vi nästan bar klar för att åka hem så handlade pappa å Rasmus varsin korv. När jag stog där så hördes en skräll, jag tittade dit å det va en lite flicka som tappade en plåt kanna. Hon tog snabbt upp den och lagom som hon ställer sig upp får hon en örfil i ansiktet av någon som jag antog var hennes pappa! Jag blev så arg så jag säger bara rakt ut: VA FAN! Min pappa som inte såg det sa att det va väl inget att skrikanom för att någon tappade en sak. Gubb jäveln gick presis förbi mig så jag svarade så högt jag kunde att man slår inte barn i ansiktet eller inte alls för den delen!
Gubben bara blängde på mig, tog tag i flickans arm å föste henne ut! Jävlar vad arg jag blev . Hade kunnat gå fram å sopat till honom! Idiot!!!!

Inga kommentarer: