måndag 19 mars 2012

Tar det aldrig slut?


Lämnade ALLA barnen på förskola i dag! Något jag inte gjort på väldigt länge känns det som. Oskar har ju varit så väldigt sjuk, men nu smittar han inte längre. Sover det gör han fortfarande inte. Får vara glad om jag får ca tre timmars sömn om nätterna. Men det e bara att le å se glad ut. Något jag har haft väldigt svårt för de senaste dagarna. Men i morse blev det trots försovning ingen stress eller dåligt humör och det känns helt underbart.
Blöder inte lika mycket längre, borde boka en tid till KK för en undersökning, men när ska jag finna tiden till det? Flytt städning, tömmning av resterande kartonger, packa upp här hemma och andra viktiga möten som MÅSTE fixas ska ju oxå hinnas med. Men jag måste ta å varva ner lite. Stressar ju sönder mig.
Hade mamma å min syster/bästa vän här igår som hjälpte till att titta till barnen medans jag å Bosse åkte å fixade lite i lgh. TACK!!!!! Vad skulle jag göra utan er? Ni betyder allt för mig, älskar er så det gör ont.
Ska fråga Weronicha om vi nån dag efter att vi fått pengar ska sätta oss å ta en fika på kaf'e till salu! Verkar vara jätte mysigt där å av vad jag sett på bilder så har dom massor av onödiga saker som jag kan spendera lite pengar på!
Lite kort från huset å trädgården kommer när jag fått lite mera ordning här.