onsdag 13 oktober 2010

Ett litet brev!


Det har jag suttit å skrivit, ett brev med mina innersta tankar till en vän? Vi tappade kontakten för några år sedan. Jag har alltid burit med mig våran vänskap i hjärtat och jag saknar henne!!!! Så nu ligger brevet på bänken redo att postas. Jag ska fixa det i dag, även om det innebär att risken finns att hon inte alls vill ta upp kontakten igen. Men då e det så, då har jag gjort det jag kan.
Barnen e på dagis å jag borde vika tvätten. Notera BORDE!!!!! Men jag känner mig, det kommer förmodligen sluta med att den ligger i några dagar till ; )
Ryggen e något bättre. Det som krävdes va tydligen inte sjukgymnastik utan att sitta på en trä stol uppe på usö å sova i ca 40 min. Hahaha. Jag höll mamma sällskap vid röntgen (inte det bästa sällskapet då jag somnade som sagt) Men oavsätt så blev ryggen bättre: )
Måste handla nya skor nu, min vänstra doja föll bokstavligt talat isär när jag gick till konsum härom kvällen. Det va ju inte det lättaste att ta sig hem med om jag säger så! Så nu får jag knalla runt i mina stövlar som inte direkt är dom skönaste att gå i under en graviditet! Fötterna å vaderna har svullnat så dom sitter åt och det känns som att min högra vrist ska gå av då det e ganska hög klack på dom. Men men sånt e livet. Får skylla mig lite själv då jag inte inhandlat något nytt innan de andra gick sönder! Nä nu ska jag kolla om det finns något godis undangömt i skåpen å lägga mig i soffan en stund!!!!

Inga kommentarer: