onsdag 21 juli 2010

Livet

Livet e bra jobbigt i bland men oftast rätt så ok! Jag vet att man inte ska klaga, det finns alltid någon krake som har det värre än jag. Rasmus har haft feber i dag igen, vilket gör att han får ont i hela kroppen! Han har inte varit den mysigaste bebisen i världen i dag kan jag lungt påstå. Men jag älskar honom ändå mitt lilla socker hjärta! Pratade med barnkliniken i går ang Rasmus prover. Dom visade ingen gluten men eftersom att tok läkaren på bvc sagt att vi skulle ta bort allt med gluten å laktos å vi hann göra det i två veckor så sa dom att det kan ha påverkat resultaten!!!! Ska på återbesök om en månad för nya tester *SUCK*. Tillråga på allt så måste vi köra en mjölkprotein fri kost fram tills dess! Vi har börjat lite smått, men vällingen har vi faktist inte tagit bort. Han äter ju inget annat till frukost å kvällsmat. Den andra vällingen dom sa att vi ska köpa har jag hört mig runt om bland vänner å bekanta som gett sina barn å det e absolut INTE att rekomendera till lilla plutten! Måste komma på något annat han kan äta istället. Soygurt ska ju gå bra men frågan e ju hur mycket han ska äta så han står sig hela natten på det, välling mättar ju bra mycket mer än yogurt eller?????.
Vi har flyttat in hans säng till eget rum igen å det märks att man lever! Han vaknar varannan natt ca 100 ggr så det e bara att springa. Jag är som ett lik under dagarna.
Tindra min stora lilla tjej har vi oxå börjat träna till sova egen säng! Det har gått över förväntans bra. Jag säger varje morgon att hon som bara e fem år är som en sex åring! (för det vet ju alla att stora sexåringar alltid sover i egen säng) Hon växer bra mycket! En natt tror jag på två veckor som hon kommit in till oss, men det va inga problem att följa henne tillbaka till sin säng. Men bara det att jag å Bosse delar sovrum igen e ju helt otroligt!Det har vi inte gjort sen jag vet inte när. Helt sjukt skönt att ha ett eget sovrum igen. Ja tillsvidare iaf, i Februari kommer ju förmodligen lilla bebisen å ska ha sin säng i vårat rum!
Har nu gått in i vecka 11 men jag e fortfarande bra nervös för att något ska hända. Minsta lilla som känns obehagligt eller annorlunda så tror jag direkt att det e kört. So far so god! Ska till specialist mödravården omca två veckor för fosterdiagnostik. Längtar välldigt mycket till då för det betyder ju att jag får se min lilla bebis för första gången!!!!! Det ska bli väldigt spännande, sen e det ju bara några veckor efter det som rutin ultraljudet är! Mycket att se fram emot nu. Nä nu ska jag krypa ner i soffan å se om det finns något bra jag kan somna till ; )

Inga kommentarer: