onsdag 19 februari 2014

Morgon stund har guld i mun?

Den som kom på det talesättet måste ha varit mental patient! !! Va fan e så jävla bra med morgonen? Att behöva kliva upp efter få timmars sömn?  Att behöva börja dagen med att vara en arg mamma? Att behöva gå som en 90 årig pensionär pga ryggen å veta att man har x antal timmar kvar tills man får ta en värktablett?  Nå ja sånt e livet nästan varje morgon i detta hem, så det e väl bara att gilla läget!
Bosse ringde och väckte oss vid kvart i åtta.  Matat barnen å klätt oss. Ringt vc om oskar som e dålig igen å ska snart åka till Brickebacken för att träffa psykologen för första gången.  Sen blir det hem och lämna Tindra his Wilma. Aldeless underbart att se att hon hittade en kompis till slut. Hoppas hon könner trygghet och säkerhet att henne kvar. Inge roligt att se sin dotter ledsen för att hon ibte har någon som vill leka med henne.
Har mailat min nya chef,  väntar på svar. Nyfiken på hur jag kommer att jobba. Vill se nya schemat så jag kan planera lite inför framtiden.  Beroende på hur jag jobbar nör det nya börjar gälla så måste jag planera om tindras firande . Hon fyller ju samma dag. Men det e sånt som löser sig.  Nu fixa lite till innan det e dax att dra.

Inga kommentarer: