måndag 6 januari 2014

Vad hände?

Suckar samtidigt som jag funderar över mitt liv! När ska jag få känna lycka, att jag uppnår något i livet? Jag har gift mig å skaffat tre underbara barn. Även om jag nu skilt mig oxå så e det det jag har gjort i livet. Jag har skit betyg från skolan, har levt på socialen halva livet, efter det sjukersättning. Jo vist har jag varit på samma jobb nu i snart tre år, men jag kommer ingenstans! Att jag fick en rad där för ett par månader sen va ju enbart för att det blev allt liv med strejk! Jag är tacksam över att jag har ett arbete att gå till( om jag nu får vara kvar efter sjukskrivningen) men jag blir överkörd av alla där!! Sen jag blev ensam behöver jag högre % på schemat, jag behöver få bort dessa varannan helg turer för barnens skull. Förr behövde jag inte bry mig om hur jag jobbade, jag kunde ligga tilljänglig ofta för att få extra pengar. Det går inte nu! Det strular till allt ännu mera för barnen. Att ryggen skulle ge upp nu va ju inte heller det bästa. Så nära inlasning å så händer detta!! Men det är ju som vanligt min eviga otur! Nu kan jag bara hålla tummarna för att jag får fortsätta. Säger dom att det blir Tim vik igen så är det hej då natten, välkommen à- kassa å söka jobb i Kumla som blir nytt för detta året. Måste ringa kontoret å höra vad dom säger snart! Vill veta hur det blir. Man blir ju galen av att inte veta vad som ska ske! 
Hur som haver så vill jag inte må dåligt mer över vad som hade kunnat vara! Jag vill kunna blicka framåt å le åt nya möjligheter, välkomna framtiden! Som allt känns nu så tror jag att mitt dåliga mående med ångest, sömnsvårigheter å ont i kroppen beror på att jag inte vet vad som komma ska. Borde jag börja plugga igen? Borde jag söka annat jobb? Borde jag ..........?
Många frågor utan svar! Något jag borde är att rycka upp mig för barnens skull, jag borde bli en bättre mamma! Inte för att jag är en dålig mamma men jag vet att jag kan anstränga mig å bli bättre!! Nä slut på att tycka synd om sig för denna gång. Nu ska jag ta tag i lägenheten å tvätten som hänger överallt. Sen åka till Bosse å barnen. Sjukgymnasten i morgon! Inga kommentarer: