tisdag 2 april 2013

Våren kommer!

Snart dax att börja göra iordning på tomten! Blommorna börjar komma upp i de minst sagt ogräsiga köanden. Krattade lite när jag va ute med Oskar å Rasmus förut.
Rasmus ville ta fram cykeln , men han blev rädd å slängde sig av så han slog i armbågen! Han har nu bestämt att han aldrig vill lära sig cykla!!!!
Jaja det e som det är.
Bosse å jag pratade bostad i går kväll! Dödfött läge känns det som då han inte vill flytta någonstans. Men jag blir galen här. Pallar inte att bo här längre. Vill ha ett fint hus där man stolt kan bjuda in sina vänner å familj. Ett hus som verkligen visar att här bor vi! Ett hus med tvättstuga å med kyl å frys i köket, som passar en familj med fem personer. Ett hus med fina färger å ett hus som man vill komma hem till! Det är allt som inte det här huset är. Nåja den som lever får se vart å om vi flyttar.
Körförbud på bilen fr.o.m. I dag!!! Jävla ställe att beställa bildelar från. Skruvat. Se kommer jag aldrig att beställa något från igen. Nu slutade allt med att vi får handla bromsskivor nån annanstans . Läsa för Rasmus ska jag göra nu innan mamma kommer å lämnar cigaretter åt mig.

Inga kommentarer: