måndag 14 januari 2013

Grattis min älskling!

Med blommor å med blad, vi firar denna dag. Hurra hurra för Rasmus i dag!!! Stora killen blir fyra år i dag, helt sjukt vad tiden går fort, det e när man tittar på sina barn som man inser att man blivit gammal! Mamma, pappa, Weronicha med barn å så Fabian var här å gratta i går! Han fick Bosses gamla play station av oss å spel av mormor å morfar! Han satt bra länge å spelade! Han blev så glad för ALLA presenter han fick av er! Men jag höll på att skratta ihjäl mig, Molly gav honom ett Hello Kitty tuggummi! När alla åkt så fick han öppna det, stoppar en stor bit i munnen å tuggar! Sen säger han: men fy vilket äckligt tuggummi mamma!!!! Varför får jag ett så äckligt tuggummi av Molly? Måste jag äta på det??
Hahahaha ja vad säger man! Jag fick förklara att Molly inte smakat på det innan så hon viste inte att det skulle vara äckligt!
Senare i dag när Bosse kommer hem så får han våra paket, han e så duktig . Han varit å räknat dom men inte ett tjat eller något om att han vill öppna nu på en gång!
Mens i dag, förstod det när jag vägde mig. Hade ökat något kilo på vågen! Men det e ju borta sen när det tar slut!Inga kommentarer: